´

zomar.blogg.se

hej på er! äntligen, ny blogg fixad! zomar.blogg.se
så nu är det den som uppdateras!
till tilda: samma lösenord, epost: [email protected]

kolla in den och tipsa gärna vänner och änka bloggen !!! tack!

oj, oj, oj!!!

shit vad statistiken går uppåt. nu har vi 5 gånger så många läsare som för 3 veckor sedan. shit asså. men det var bara det jag skulle säja. jag bjuder på lite ego bilde ;)








Tvärtomdagen!

hej hej. idag så hade vi tvärtomdag i skolan. om ni inte vet vad det är så kan jag berätta. men får klä ut sig till vad man vill och så får man har godis läsk och sånt. det är jätte kul. plus att men inte har några lextioner!! jag kan visa en bild på hur jag såg ut. jag och agnes var samma sak.

typ så såg jag ut.! :)

kompisdag?

hej bloggen. idag så var jag ju i skolan. men vi hadde nån konstig kompisdag? men jaja. då skulle man vara i grupper (hela skolan var med typ 2-3 från varje klass) så gick man till olika stationer. och den roligaste var "heta stolen" då satt alla på varsin stol och sen läste en lärare ett påstående tillexempel "killar är snabbare änn tjejer". och om man trckte det så ställde man sig upp och om man inte tycker det så ska man sitta kvar. ganskan kul iallefall. men anars så har inte så mycket hänt.

om ni vill veta så kommer vi snart att byta blogg. till en annan. den kommer handla om samma saker som den här men ha ett annat namn och sånt. men ha det bra //tilda

träning med mera.

hej hej. ehm. nu så ska jag snart till skolan. men kan berätta lite om igår. jag var ju i skolan som vanligt. sen när jag kom hem så gjorde jag typ inget. och på kvällen hadde jag träning. det gick ganska bra... när jag hadde skolan så hade vi oxå ett engelska förhör. inte så kul men men. kanse gick bra kanse inte.  vi får se helt enkelt. vi får tillbaka det på torsdag tror jag. har inget mer att skriva //tilda



ny blogg=nytt namn!

heej. jag och agnes tänkte börja om på nytt. alltså en ny blogg. men vi vet inte riktigt vad vi ska heta. så om ni har något förslag så skriv gärna vad ni tycker. om ingen skriver något namn så har vi ett som vi kanse ska ta.
om ni är bra på att göra desiner så får ni gärna göra det oxå om ni vill det så skicka till: [email protected]. där kan ni oxå kontakta oss om andra saker. kram //tilda

match.

hej hej bloggen. idag så har vi ju spelat match. vi spelade hemma och vann. vi vann med 18-1. dom blev lite ägda. men jag fick spela kant och höger nia. jag gjorde typ 3 mål och agnes typ 4. men när jag kom hem så pluggade jag glosor tills imorrn. hoppas det går good. hejdå puss puss:*


min idol!

igår+idag.

hej hej bloggen. igår så bakade ju jag och agnes kladdkaka. men det gick inte så bra. jag kan berätta: jo den stod ju i ungnen och så. men sen när vi tog ut den efter 30 min så var det bara smet. :( tråkigt. men vi stoppade in den igen. och då väntade vi i typ 5 min eller typ 20 min. och sen så skulle agnes hem men inan så tog vi ut den och då var den helt svart :( tråkigt.men den var god tycker jag. men sen bakade jag och mamma en ny. men så kan det gå. så ett tips baka inte efter receptet som vi gjorde. men aja! :)

idag så sak jag spela handbollsmatch. ska bli fett nice. jag vet inte mot vilka vi ska spela men.vi vinner någ. hoppas jag. har inget mer att skriva så hejdå. //tilda

kladdkaka :P

halloj bloggen. nu så har jag och agnes precis bakat. vi bakade kladdkaka. men just nu så står den i ungnen. vill ni baka en som smakar lika klicka hääär! men inan vi bakade kollade vi på "jag saknar dig". den var bra tycker vi. men hejdå :)




är vi oss lika?

hej bloggen. tänkte lägga upp en bild från i sommras (när vi började blogga) och en så som vi ser ut nu så ska vi se om vi är oss lika.


I SOMMRAS:





SÅ HÄR SER VI UT IDAG:






//TILDA


:)

hej bloggen. nu så kom jag hem från skolan för typ en timme sen. förlåt men jag skrev fel iförr går. vi åkte inte till haninge c. vi åkte till länna sport. men japp. så på kvällen i förr går så var vi ju hemma hos elin och zandra. vi firrade deras pappa. när vi var där så var deras släkt där oxå. för vi är ju inte släkt med dom. då kollade vi oxå på melodifestivalen. gjorde ni det? jag vet faktigst inte vem jag hejar på? asså ingen var ju jätte bra tycker jag. men aja. men hejdå //tilda.

jag och agnes i sommras.


Glaaaad!

tjena tjena på er!
kom nyss hem från 4 st hemma matcher och vi vann alla! :) vi spelade mot silwing troja, skogås, handen och westermalm ! :)
igår så var jag i haninge c precis som tilda. men jag såg inte henne där (?)
aja, har väll inte så mycket mer att skriva. imorron är det skola igen- ;(
men ni får ha det så bra!


//agnes ♥


haninge C

tjo bloggen. nu så ska jag och mamma till haninge C och handla nåt. vad vet jag inte. men nu så har jag badat så jag har nytvättat hår. hehe ;) men nu så sak vi åka så puss och kram. :)
lite bilder jag tog på facebook








du är mitt allt!

hej bloggen har absolut inget att skriva eller göra. men det får bli ett inlägg. jag och agnes har bästemt oss för att vi ska skriva om vi får läsare. vi får hoppas att vi får det. men man vet ju aldrig. idag så var det ju skola. kanse inte så intresant. men.vi får se när nästa inlägg kommer och om det blir lite beträ. men ha det god.

RSS 2.0